Citroen Documentation Backup - problem

This is the place for all your Diagnostic related questions or advice.

Moderator: RichardW

lancia58
Posts: 656
Joined: 30 Nov 2010, 08:02
x 5

Citroen Documentation Backup - problem

Post by lancia58 »

Hi,

When activating the Citroen documentation backup and pointing on Xantia the selection buttons between Xantia and Xantia II are far away from the Xantia and when trying to move the mouse cursor to one of "Xantia" or "Xantia II " than all of the buttons disappear. In order to make it operable the selections buttons should be dropped right next to the Xantia button ( The RED button in the picture ). Any one knows how to sort it ?

Image

User avatar
GiveMeABreak
Forum Admin Team
Posts: 21594
Joined: 15 Sep 2015, 19:38
x 2170

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by GiveMeABreak »

It's probably your graphic drivers or your browser out of date Zohar.

lancia58
Posts: 656
Joined: 30 Nov 2010, 08:02
x 5

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by lancia58 »

Marc,

Can it be related to the Java script version ? Regarding the browser it is Microsoft internet explorer . Can I re-link it to Chrome ?

User avatar
GiveMeABreak
Forum Admin Team
Posts: 21594
Joined: 15 Sep 2015, 19:38
x 2170

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by GiveMeABreak »

It's a bit old now - and browser support for that programme is a bit twitchy. It will be trial and error - but won't harm to try.

User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 7545
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
x 430

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by xantia_v6 »

Which browser are you using? I think that only IE 8 and 9 are fully compatible.

lancia58
Posts: 656
Joined: 30 Nov 2010, 08:02
x 5

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by lancia58 »

When activating the documentation backup it automatically uses Microsoft edge . Can I re-install IE 8 or 9 and make the documentation backup to use the IE 8 or 9 ?

User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 7545
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
x 430

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by xantia_v6 »

lancia58 wrote:
17 Mar 2020, 21:43
When activating the documentation backup it automatically uses Microsoft edge . Can I re-install IE 8 or 9 and make the documentation backup to use the IE 8 or 9 ?
Yes,that should be possible. Edge is not compatible.

lancia58
Posts: 656
Joined: 30 Nov 2010, 08:02
x 5

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by lancia58 »

How can I make the documentation backup to use the IE 8 or 9 ?

lancia58
Posts: 656
Joined: 30 Nov 2010, 08:02
x 5

Re: Citroen Documentation Backup - problem

Post by lancia58 »

Hi,

I found a solution. I set the screen resolution to 800x600 and then the Xantia selection type ( MK 1 or MK 2 ) dropped on the Xantia . After selecting MK II i revert to the normal resolution and all is OK.