Suspension

This is the place for all your Diagnostic related questions or advice.

Moderator: RichardW

User avatar
KennyW
Donor 2020
Posts: 2162
Joined: 17 Jan 2006, 22:22
x 64

Suspension

Post by KennyW »

Where is the height adjustment setting in the suspension ecu?

My ecu is suspension ecotec
User avatar
GiveMeABreak
Forum Admin Team
Posts: 25167
Joined: 15 Sep 2015, 19:38
x 2781

Re: Suspension

Post by GiveMeABreak »

You can only programme in the values after measuring and doing the calculations as the values don't correspond to measurements if that makes sense.

But this should be available once you have run the Global Diagnostic, selected the ECOTEC suspension ECU and confirmed the selection, where it will take you into the other menus for related operations.
User avatar
KennyW
Donor 2020
Posts: 2162
Joined: 17 Jan 2006, 22:22
x 64

Re: Suspension

Post by KennyW »

Okay, which one to select repair or maintenance and what is it called

Kenny