General Waffle

This section is where Audio / Telematics Posts will be placed temporarily

Moderator: RichardW

User avatar
GiveMeABreak
Forum Admin Team
Posts: 22604
Joined: 15 Sep 2015, 19:38
x 2341

General Waffle

Post by GiveMeABreak »

This section is for comments / posts that have been moved from or that don't relate specifically to any of the telematics sections - in an attempt to try and keep them on topic :-D

User avatar
demag
Donor 2016
Posts: 1436
Joined: 18 Oct 2004, 05:03
x 77

Re: Identifying Your RT3 Unit

Post by demag »

That's a bit like me Gibbo. I hardly use it to be honest. I like to listen to Shropshire Radio which we can just about pick up here. I think if you need a doctorate in applied maths to use the car radio what's the point? If I can get voice commands to work I haven't got to touch anything I can just shout at it. :-)

Sent from my Wileyfox Swift using Tapatalk

mickeymoon

Re: Identifying Your RT3 Unit

Post by mickeymoon »

Gibbo2286 wrote:
I only pop the disks in or press the buttons :) I've had so many cars with different set ups I take little notice of what ICE stuff is fitted, so long as it will get Classic FM and play a CD I'm content.


I'm with you on that one Gibbo, though I like to be able to plug in my "phone". This has all my music and radio apps on it, and both Waze and Tom-Tom navigation apps so it's all I need, in any car that I am in. I find bespoke ICE and NAV systems, while they may look nicer, are more bother than they are worth.

Gibbo2286
Donor 2020
Posts: 4964
Joined: 08 Jun 2011, 18:04
x 947

Re: Identifying Your RT3 Unit

Post by Gibbo2286 »

My current entertainment problem is not the car stuff but the 42" television, it seems to be going downhill, pressing te on button switches the standby light from red to green and it immediately turns back to red, takes ten or twelve attempts to keep the green on, once on it works fine.

User avatar
demag
Donor 2016
Posts: 1436
Joined: 18 Oct 2004, 05:03
x 77

Re: Identifying Your RT3 Unit

Post by demag »

We haven't got an on button on ours, it's on permanent standby which annoys me greatly. I like to turn stuff off rather than sit there consuming power for no reason.


Sent from my Wileyfox Swift using Tapatalk

Gibbo
Posts: 4
Joined: 14 Jun 2005, 00:11

Re: General Waffle

Post by Gibbo »

GiveMeABreak wrote:That's an RD2 Gibbo. Same as my old MKI SX - I had the CD Changer under the passenger Seat. I set this thread up to help those with RT3s like Demag's C5 with the RT3, where you have to be careful with the Firmware updates. :)


I only pop the disks in or press the buttons :) I've had so many cars with different set ups I take little notice of what ICE stuff is fitted, so long as it will get Classic FM and play a CD I'm content.