Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020 - Completed

Forum News, Announcements and any issues you're having with the forum

Moderator: myglaren

User avatar
myglaren
Forum Admin Team
Posts: 20456
Joined: 02 Mar 2008, 14:30
x 1737

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by myglaren »

white exec wrote:
15 Jul 2020, 18:12
YouTube button has disappeared.
Redundant Chris.
User avatar
GiveMeABreak
Forum Admin Team
Posts: 26065
Joined: 15 Sep 2015, 19:38
x 2992

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by GiveMeABreak »

white exec wrote:
15 Jul 2020, 18:12
YouTube button has disappeared.
You don't need it anymore Chris - just copy the YouTube link directly into your post. :wink:
User avatar
bobins
Donor 2021
Posts: 4170
Joined: 05 Jul 2012, 18:07
x 1338

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by bobins »

The Youtube links in the 'spoiler' on Chris's post here -----> viewtopic.php?p=650916#p650916 don't expand into youtube videos for me. Is that a feature or a bug ?
User avatar
myglaren
Forum Admin Team
Posts: 20456
Joined: 02 Mar 2008, 14:30
x 1737

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by myglaren »

bobins wrote:
15 Jul 2020, 18:42
The Youtube links in the 'spoiler' on Chris's post here -----> viewtopic.php?p=650916#p650916 don't expand into youtube videos for me. Is that a feature or a bug ?
Not sure if it is you or Gibbo - or both - but the links get automatically enclosed in [url] [/ url] tags.
Those tags just need removing if they are there - do a preview rather than submit and check for them.
Also, if you left click on the vidio and scoop up the "video url" as shown below.
Screenshot from 2020-07-15 18-50-35.png
It often doesn't work. Usually the url in the address bar will work, or the one from the "Share" option.
User avatar
GiveMeABreak
Forum Admin Team
Posts: 26065
Joined: 15 Sep 2015, 19:38
x 2992

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by GiveMeABreak »

I've just removed the encapsulated URL tags and it works fine - no need for any tags, just paste the link in directly now. Click the spoiler again and you'll see
User avatar
white exec
Moderating Team
Posts: 7387
Joined: 21 Dec 2015, 13:46
x 1448

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by white exec »

My fault - I had forgotten we'd tidied up the insertion of YouTube links.
Been a while since last done.
Thx all.
User avatar
myglaren
Forum Admin Team
Posts: 20456
Joined: 02 Mar 2008, 14:30
x 1737

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by myglaren »

GiveMeABreak wrote:
15 Jul 2020, 19:00
I've just removed the encapsulated URL tags and it works fine - no need for any tags, just paste the link in directly now. Click the spoiler again and you'll see
I did look in the profiles as it used to be an option that could be selected/deselected but found nothing, never thought of global deselection.
User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 7908
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
x 512

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by xantia_v6 »

I have reinstated the new configuration for a few hours of testing.

I have adjusted a parameter which may have resolved the deadlock situation, and also fixed the (unrelated) bug that was causing issues with some externally hosted images.
User avatar
myglaren
Forum Admin Team
Posts: 20456
Joined: 02 Mar 2008, 14:30
x 1737

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by myglaren »

There are a couple of images in this post of Zel's that are 404-ing. Could this be related?
PM'd Zel to let him know.

https://www.frenchcarforum.co.uk/forum/ ... 91#p650991
User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 7908
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
x 512

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by xantia_v6 »

myglaren wrote:
16 Jul 2020, 08:29
There are a couple of images in this post of Zel's that are 404-ing. Could this be related?
PM'd Zel to let him know.

https://www.frenchcarforum.co.uk/forum/ ... 91#p650991
Yes it will be related, I have been trying to get the camo proxy to work with the new server engine, but it is not cooperating.
Are they back now? I have reverted to a configuration that seemed to partially work yesterday.
User avatar
myglaren
Forum Admin Team
Posts: 20456
Joined: 02 Mar 2008, 14:30
x 1737

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by myglaren »

No, still missing. Perhaps he will upload to the forum instead of linking.
User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 7908
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
x 512

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by xantia_v6 »

Maybe they are back now? I have reverted a bugfix (for a bug which was hiding the problem that I am really trying to solve).

Does the forum speed seem OK today?
User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 7908
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
x 512

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by xantia_v6 »

given the general lack of complaints today, I will leave the software in its current configuration for a while. There is still an issue with some externally hosted images not displaying correctly, but I will sort that out tomorrow.
User avatar
myglaren
Forum Admin Team
Posts: 20456
Joined: 02 Mar 2008, 14:30
x 1737

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by myglaren »

xantia_v6 wrote:
16 Jul 2020, 09:57
Maybe they are back now? I have reverted a bugfix (for a bug which was hiding the problem that I am really trying to solve).

Does the forum speed seem OK today?
Yes, they are there now. Haven't been on long but speed appears to be fine - was earlier too.
User avatar
bobins
Donor 2021
Posts: 4170
Joined: 05 Jul 2012, 18:07
x 1338

Re: Forum scheduled maintenance 17/07/2020 - 31/07/2020

Post by bobins »

Not had any problems with speed or page loadings today on both W10 and Android.