Xantia A/C

Post your Cit/Peu/Ren air conditioning queries or advice.

Moderator: RichardW

User avatar
white exec
Moderating Team
Posts: 7005
Joined: 21 Dec 2015, 13:46
x 1317

Re: Xantia A/C

Post by white exec »

\:D/ Result! You got there!

admiral51
Donor 2021
Posts: 2272
Joined: 24 May 2007, 10:11
x 279

Re: Xantia A/C

Post by admiral51 »

Yes them both working as intended was my main priority, now need to think about the A/C but think i may get the aux belt etc changed before i go for a regas as i know the compressor kicks in when doing the bridge trick

Colin

User avatar
mickthemaverick
Donor 2019
Posts: 6653
Joined: 11 May 2019, 17:56
x 1867

Re: Xantia A/C

Post by mickthemaverick »

Well done Colin, cracked it in the end!! Now fingers crossed for the AC.!! :-D

admiral51
Donor 2021
Posts: 2272
Joined: 24 May 2007, 10:11
x 279

Re: Xantia A/C

Post by admiral51 »

Well another kicking from the blinkin motors again today :(
Everything fine yesterday, this morning only the r/h would work and only on fast when pulling the blue stat plug, nothing from the l/h one.
So replaced all relays to start with, no change. :evil:
Back to the tool box and Jim's special tool to remove the offending motor and check the power to the plug on the housing and yes 12v present when engine running and blower on and direction set to demist.
Put a direct feed from the battery to the offending motor and nothing apart from a nasty smell.
Back through my stash of old motors to find one that did want to show some life and try again.
Everything working again as it should so fingers crossed tomorrow morning it will still be working as it should. [-o<

Colin