Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Forum News, Announcements and any issues you're having with the forum

Moderator: myglaren

User avatar
elma
Locked user account
Posts: 3930
Joined: 13 May 2007, 02:17
Location: Southampton
My Cars: 1997 Xantia V6 (S1)
Mauritius Blue
x 220

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by elma » 19 Jun 2017, 19:58

Now thats been done I cannot tell who made a post when I look on my phone, even the username is gone.
I was using the phone to browse but not to post, now browsing is pointless.
0x

User avatar
bobins
Donor 2016
Posts: 1125
Joined: 05 Jul 2012, 18:07
Location: Midhurst, West Sussex
My Cars: C5(X7)
Mazda BT-50
Land Rover SIII SWB
VFR800
x 145

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by bobins » 19 Jun 2017, 20:01

xantia_v6 wrote:
19 Jun 2017, 18:49

I think that I partly understand this problem now. I have applied a patch which seems to give "correct" if not "desired" behaviour.

<much snippage>


I only understood about 50% of what you said :lol: but whatever it is you did, I'm glad you've still got the willpower to do it :) Thank you. I would insert the 'applause' smiley here, but it appears not to be working :(
1x
C5 2009 2.0HDi VTR+ NAV

User avatar
bobins
Donor 2016
Posts: 1125
Joined: 05 Jul 2012, 18:07
Location: Midhurst, West Sussex
My Cars: C5(X7)
Mazda BT-50
Land Rover SIII SWB
VFR800
x 145

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by bobins » 19 Jun 2017, 20:04

elma wrote:
19 Jun 2017, 19:58
Now thats been done I cannot tell who made a post when I look on my phone, even the username is gone.


Same here running, Android / Chrome on a newish Samsung phone.
0x
C5 2009 2.0HDi VTR+ NAV

User avatar
elma
Locked user account
Posts: 3930
Joined: 13 May 2007, 02:17
Location: Southampton
My Cars: 1997 Xantia V6 (S1)
Mauritius Blue
x 220

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by elma » 19 Jun 2017, 20:06

Thats the same exact set up as me, whats the chances it's just a Samsung thing.
0x

User avatar
bobins
Donor 2016
Posts: 1125
Joined: 05 Jul 2012, 18:07
Location: Midhurst, West Sussex
My Cars: C5(X7)
Mazda BT-50
Land Rover SIII SWB
VFR800
x 145

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by bobins » 19 Jun 2017, 20:13

It's the same with Samsung's built in t'internet browser, and it's the same both portrait and landscape.
0x
C5 2009 2.0HDi VTR+ NAV

User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 4610
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
Location: Beaune, France
My Cars: -
1997 Citroen Xantia V6 (France)
1999 Citroen XM V6 ES9 (France)
2011 Peugeot 308 CC THP 155 (NZ)
1975 Jaguar XJ-S pre-HE (NZ)
x 128

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by xantia_v6 » 19 Jun 2017, 20:24

Oops... sorry about that. I have reverted the change, as it obviously has an unintended side-effect.
0x

User avatar
bobins
Donor 2016
Posts: 1125
Joined: 05 Jul 2012, 18:07
Location: Midhurst, West Sussex
My Cars: C5(X7)
Mazda BT-50
Land Rover SIII SWB
VFR800
x 145

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by bobins » 19 Jun 2017, 20:27

Yep, normal service has been resumed on my Samsung / Android / Chrome :-D
0x
C5 2009 2.0HDi VTR+ NAV

User avatar
elma
Locked user account
Posts: 3930
Joined: 13 May 2007, 02:17
Location: Southampton
My Cars: 1997 Xantia V6 (S1)
Mauritius Blue
x 220

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by elma » 19 Jun 2017, 20:28

Well it was worth a try but is much better now we can see who made a post.

Back to normal on mine too.
0x

wurlycorner
Posts: 943
Joined: 30 Oct 2012, 23:37
Location: Chelmsford, Essex
My Cars: Lots of CXs...
A Xantia...
Lots of Prelude's...
And a Sunny.
x 18

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by wurlycorner » 20 Jun 2017, 07:44

Just to note that I didn't get a chance to see if that made any difference, before the change was reverted (didn't visit the forum in the intervening time).
Thanks for investigating, look forward to any further updates on resolution!
0x
--
Iain.

2x '85 CX GTi Turbo s1 (metallic blue and green)
2x '85 CX GTi Turbo s2 t1 (metallic silver and grey)
'88 CX GTi Turbo s2 T2 (metallic light blue)
CX DTR T2 Safari (silver)
'96 Xantia Activa (Black)
'01 C5 2.0 HDi LX Estate (Blue)

User avatar
xantia_v6
Forum Admin Team
Posts: 4610
Joined: 09 Nov 2005, 23:03
Location: Beaune, France
My Cars: -
1997 Citroen Xantia V6 (France)
1999 Citroen XM V6 ES9 (France)
2011 Peugeot 308 CC THP 155 (NZ)
1975 Jaguar XJ-S pre-HE (NZ)
x 128

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by xantia_v6 » 20 Jun 2017, 12:20

wurlycorner wrote:
20 Jun 2017, 07:44
Just to note that I didn't get a chance to see if that made any difference, before the change was reverted (didn't visit the forum in the intervening time).
Thanks for investigating, look forward to any further updates on resolution!

I have applied a different patch, which should not have the side-effects, and which seems to fix desktop mode on phone browsers

[edit] So it should now work with all mobile browsers (that support the feature) that you can get the site looking like the desktop version by selecting "desktop mode". You may need to refresh the page.
0x

wurlycorner
Posts: 943
Joined: 30 Oct 2012, 23:37
Location: Chelmsford, Essex
My Cars: Lots of CXs...
A Xantia...
Lots of Prelude's...
And a Sunny.
x 18

Re: Forum maintenance Monday 12/06/2017 - Completed

Post by wurlycorner » 20 Jun 2017, 19:27

Yep now working fine :)
Thanks and well done.
1x
--
Iain.

2x '85 CX GTi Turbo s1 (metallic blue and green)
2x '85 CX GTi Turbo s2 t1 (metallic silver and grey)
'88 CX GTi Turbo s2 T2 (metallic light blue)
CX DTR T2 Safari (silver)
'96 Xantia Activa (Black)
'01 C5 2.0 HDi LX Estate (Blue)