Xantia blower stopped working

Post your Cit/Peu/Ren air conditioning queries or advice.

Moderator: RichardW

Locked
shauny0305
Posts: 20
Joined: 12 Nov 2013, 18:52
Location: Mitcham, Surrey
My Cars:

Xantia blower stopped working

Post by shauny0305 » 30 Sep 2015, 21:11

Well, I don't know what happened to my post. So oil continue here. Thanks for the info Jim, when I checked the readings today I had batt voltage on the orange wire, regardless of the speed position.
I'll have to get the control panel out tomorrow, see if there's a loose connection.
I'm thinking/hoping, there's an open circuit. That might explain the volt drop at the relay (2.4v sw live) as the A/C won't engage w/o fan running. Don't know if it would affect the light in the A/C sw though.
Again many thanks for your help today, oil post results tomorrow.
0 x

User avatar
CitroJim
A very naughty boy
Posts: 37828
Joined: 30 Apr 2005, 23:33
Location: North Bucks
My Cars: Xantia Activa, a Pug 207, Giant TCR Bike, Giant TCR Pro Bike and a Mountain Bike...
x 667
Contact:

Re: Xantia blower stopped working

Post by CitroJim » 30 Sep 2015, 21:14

shauny0305 wrote:Well, I don't know what happened to my post. So oil continue here.


Exactly where it always was Shaun

Here: viewtopic.php?f=3&t=53410

Locking this one, revert to the original topic please :)
0 x
Jim


The Pug Of Love - my pretty blue Pug 207...
A Peeling Red Xantia Activa...
And Three Bikes...

Please note I do not accept PMs...

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest