Air con Sensor/s

Post your Cit/Peu/Ren air conditioning queries or advice.

Moderator: RichardW

Post Reply
User avatar
KennyW
Donor 2016
Posts: 1525
Joined: 17 Jan 2006, 22:22
Location: NEWTONGRANGE,MIDLOTHIAN
My Cars:
x 9

Air con Sensor/s

Post by KennyW » 26 Jan 2006, 20:57

Hi there,

Any suggestions re a temp gauge either not moving or showing running temp then suddenly going to ZERO and returning to normal running temp.

Is this the senor not operating correctly?
0 x
C5 x7 2.0 HDi 160 hp Estate exclusive, the newbie
Xantia 2.0 Hdi 90hp 1999 only 189,000 and rising!!!!!!! Moved on to a new home
C3 1.4 petrol (SWMBO)
Xantia TD 1.9 Mk 2 Estate LX 1998 model over 210,000 miles now and still rising!!!!!!!!!!!!! now deceased 17/12/2010.

PowerLee
Posts: 1256
Joined: 01 May 2004, 19:49
Location: United Kingdom
My Cars:

Post by PowerLee » 26 Jan 2006, 21:18

More likely a bad connection at the sensor plug.

Year & what car it is would help too.
0 x
2003 Pug 206 GLX TU3JP With bloody good side impact protection!

User avatar
KennyW
Donor 2016
Posts: 1525
Joined: 17 Jan 2006, 22:22
Location: NEWTONGRANGE,MIDLOTHIAN
My Cars:
x 9

Post by KennyW » 06 Feb 2006, 00:08

It's a Xantia Mark 2 LX estateTD
0 x
C5 x7 2.0 HDi 160 hp Estate exclusive, the newbie
Xantia 2.0 Hdi 90hp 1999 only 189,000 and rising!!!!!!! Moved on to a new home
C3 1.4 petrol (SWMBO)
Xantia TD 1.9 Mk 2 Estate LX 1998 model over 210,000 miles now and still rising!!!!!!!!!!!!! now deceased 17/12/2010.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest